Кучкова ще има достъп до гримовете си. Снимка: VIP Brother
fallback

За две от участничките, които бяха настанени в ТВУ-то на VIP Brother, мизерията привърши. Ели Кучкова и Ели Гигова получиха подкрепата на останалите съквартиранти в соцобщежитието, след като получиха правото да изпратят двама в резиденцията.

Плеймейтката бе доста настоятелна тя да бъде единият от изборите, тъй като явно не й понася да живее без чантичката си с гримове.

Двете се преместиха при облагодетелстваните от лукса останали участници и внесоха повече яснота, че има и още една къща в шоуто. Което пък поставя на карта душевното състояние на Евгени Минчев и Йорданка Христова, които решиха кои да мизерстват.

Въпреки че е част от резиденцията, Камелия Тодорова трудно издържа в играта и още на първия ден поиска и тя да има привилегии и собствена спалня. Естествено, нейното желание не бе удовлетворено.

Снощи стартира участието си и т.нар. Домсъвет, в който влизат Маги Халваджиян, Венета Райкова, Александър Найденов и Никол Станкулова. Те обсъждаха живота вътре, като една от темите бе дали Атанас Месечков е гей, или не. Мъжкарската му визитка бе поставена на карта от Евгени Минчев, който намекна, че той може да залита и по мъже. Според Венета Райкова обаче на никой не му е работа какво прави под чаршафите.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Лъки

преди 9 години

Какви са тез ВИП-ове, уж млади, уж хубави и някои са страшни за гледане...

46

Анонимен

преди 9 години

Kuchkova e mnogo krasiva v lizeto, simpatjaga e.Taka iskam da i go tura.

45

До 22

преди 9 години

Върховен си,брат!!!

fallback